Palkkaamme etevän lakimiehen

 

Tarvitsemme pieneen toimistoomme perhevapaan sijaiseksi loppukeväästä 2019 alkaen etevän, sosiaalisen ja uutta nopeasti omaksuvan juristin!

Hakemamme lakimies hoitaa rikosjuttuja sekä perhe- ja jäämistöoikeudellisia toimeksiantoja ja kokemuksensa mukaan myös riita-asioita. Lakimies ei ole toimistollamme turvassa kahvin keittämiseltä eikä rutiinitehtäviltäkään.

Tulevalla juristillamme on 1-4 vuoden työkokemus asianajoalalta tai tuomioistuimesta. Vastavalmistuneet eivät tällä kertaa tule kysymykseen, sillä oikeudenkäyntejä on pystyttävä hoitamaan heti. Sitten toisella kerralla voimme palkata suoraan koulunpenkiltä.

Suoritettu auskultointi on eduksi ja hyvät asiakaspalvelutaidot välttämättömiä. Meillä lakimies osaa pitää asiat riittävän yksinkertaisina ja puhuu niin, että asiakas ymmärtää. Yleinen ymmärrys siitä, miten yhteiskunta toimii, auttaa näissä tehtävissä kovasti.

Yritämme olla IT-asioissa edelläkävijöitä. Tarjoamme asiakkaillemme verkkoajanvarausta, etätunnistautumista, videoneuvotteluita ja muita sähköisiä kojeita. Keskimääräistä paremmat paremmat IT-taidot eivät ole ollenkaan haitaksi. Word, Excel ja Outlook on osattava hyvin, monipuolisia tiedonhakutaitoja tarvitaan eikä videopalaveria voi säikähtää.

Kaiken vastapainona varsin pieni työyhteisömme uskoo olevansa mukava ja joustava työpaikka eikä toimistomme tilat ole kamalimmasta päästä. Talo tarjoaa sopivat työajat, pitkät kahvitunnit ja elämisen mahdollistavan liksan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä vapaamuotoisesti Matti Pulkamoon ensin sähköpostilla, sovitaan sitten jatkokeskusteluista tai värkkää hakemus suoraan LinkedInin kautta: https://lnkd.in/g6328Dp.


PALAA ARKISTOON