Kaikki neuvottelut järjestettävissä helposti etäyhteyksillä

Meneillään olevat toimenpiteeet koronaviruksen leviämisen hillitsemiksi ovat johtaneet yhä voimistuviin suosituksiin pyrkiä välttämään kontakteja mm. neuvotetelutilanteissa.

Toimistomme on käyttänyt useita vuosia videoneuvotteluita neuvottelujen järjestämiseksi asiakkaidemme kanssa. Käytössämme on turvallinen ja helppokäyttöinen tekniikka. Neuvotteluun osallistuva ei tarvitse mitään erityisiä laitteita tai ohjelmistoja hyvälaatuisen videoneuvotteluyhteyden muodostamiseen, seuraavat laitteet / ohjelmistot riittävät:

  • tietokone, tabletti tai älypuhelin
  • nettiselain
  • internetyhteys

Voimme jakaa asian hoitamiseen liittyvät dokumentit videoyhteydellä asiakkallemme, jolloin pystymme tarkastelemaan yhtäaikaisesti tietoja ja dokumentteja samalla tavoin kuin toimistollamme järjestettävissä neuvotteluista.

Käytössämme on Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Google G Suiten Meet sekä GoToMeeting -videoneuvotteluohjelmistot. Valitsemme kulloiseenkin tilanteeseen helpoimman työvälineen.

Videoneuvotteluajan varaaminen onnistuu suoraan ajanvarausjärjestelmästämme: www.pulkamo.fi/ajanvaraus.

Vastaamme esimerkiksi sivujemme chatissa mielellämme myös kaikkiin neuvottelutekniikkaa koskeviin kysymyksiin.

Nämä käytäntäneet ovat voimassa paitsi poikkeustilanteissa, niin myös aina muulloinkin.


Warning: Undefined variable $categories_list in /var/www/fs1/3/mnafi/public_html/wp-content/themes/pulkamo2019/inc/template-tags.php on line 63
Avainsanat , ,

PALAA ARKISTOON