Asiakastietolomake henkilöasiakkaillemme

Rahanpesun estämisestä annettu lainsäädäntö edellyttää, että asianajotoimiston on tunnettava asiakkaansa. Tällä lomakkeella Asianajotoimisto Pulkamo Oy:n henkilöasiakkaat voivat antaa toimistolle rahanpesulain mukaiset ja toimeksiannon hoitamiseksi välttämättömät tiedot. Samalla asiakas todentaa henkilöllisyytensä vahvalla sähköisellä tunnistamismenetelemällä.

Sinut tunnistetaan Visma Sign -palvelulla turvallisella tavalla verkkopankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella. Tietojasi ei tallenneta muualle kuin sellaiseen tietokantaan, joka on Asianajotoimisto Pulkamo Oy:n hallinnassa.

Mikäli antamasi tiedot antavat aiheen tehostettuun tuntemismenettelyyn, olemme yhteydessä erikseen.

Lomake on tarkoitettu Asianajotoimisto Pulkamo Oy:n henkilöasiakkaille. Mikäli et ole varma, mikä alla oleva lomake on tai miksi se on toimistomme asiakkaiden täytettävä, älä täytä tai lähetä lomaketta, vaan ota yhteyttä toimistollemme lisätietojen saamiseksi.

Henkilötietojanne voidaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ja sen rikoksen, jolla rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena oleva omaisuus tai rikoshyöty on saatu, tutkintaan saattamista varten (L rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä 3.luku 3 § 4 momentti).